De beste opleidingen voor de scherpste prijs

Over ons

Over ons

B&W University biedt hoogwaardige opleidingen op het gebied van Beauty & Wellness.

0
Ervaring
in de
Branche

Over ons

Beauty & Wellness University is hét opleidingsinstituut voor opleidingen en trainingen in de beauty en wellness sector. Of je je nu wil laten opleiden of omscholen. Tot (medisch) pedicure, (allround) schoonheidsspecialiste of spatadertherapeut. Met onze erkende opleidingen groei jij uit tot echte professional. Je ontvangt een erkend diploma en kunt direct aan de slag, bij een werkgever of in jouw eigen salon.

De Beauty & Wellness University biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen. Onze docenten zijn ervaren en gecertificeerd en staan je bij om er een succesvolle studietijd van te maken. Praktijkdagen wissel je af met thuisstudie. Je kunt dan ook op elk moment instromen en de opleidingen in je eigen tempo doorlopen. 

Een opleiding van Beauty & Wellness University biedt enorm veel mogelijkheden voor de toekomst. In de beauty en wellness sector is genoeg werkgelegenheid en ook het beginnen van een eigen salon kan erg lucratief zijn. Maar het blijft een spannende investering. Dat snappen wij. Daarom bieden wij opleidingen tegen lage prijzen en organiseren we informatie avonden. Tijdens deze informatie avonden kun je binnenkijken en al je vragen stellen.

Onze beloftes

  • Gecertificeerde docenten
  • Je bepaalt je eigen tempo
  • Praktijkdagen en zelfstudie
0
Enthousiaste docenten
0
Cursisten per jaar
0
Erkende opleidingen
0
Opleidingen afgerond

Wat onze cursisten zeggen

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit onderwijs, professionele leraressen, studeren in eigen tempo is heel prettig, door de goede examentrainingen ging ik ontspannen en goed voorbereid het examen in.
Mira Pracht
Cursist

Fijne tijd gehad.

Persoonlijk, korte lijnen, eigen erkend examens, dus meteen uitslag. Ben blij te kunnen zeggen dat ik hier mijn opleiding pedicure en medisch pedicure in 14 maanden heb kunnen doen.
Claudia van Paasschen
Cursist

Super blij mee!

Vandaag mn laatste examen voor medisch pedicure gedaan en geslaagd! Super hoe het hele team samenwerkt en iedere deelnemer voor welke opleiding en niveau over de streep getrokken wordt!
Desiree Vos-Heidstra
Cursist